Monday, 23 September 2013

Langsai pinjaman PTPTN ~ Diskaun 20%

September 23, 2013 2 Comments
hanya sehingga 30 September 2013.

Tinggal seminggu aje ni..

Kepada kawan-kawan yang nak langsaikan sekaligus hutang PTPTN akan dapat potongan 20% dari jumlah baki pinjaman yang tinggal..

Cepat-cepat pergi cawangan PTPTN terdekat, langsaikan sekaligus baki pinjaman untuk dapat diskaun 20% tu..

Senarai cawangan PTPTN klik sini.  Siap ade peta dan maklumat lokasi GPS.  Minggu ni PTPTN extend waktu operasi sehingga 6.00 pm (biasanya 5.00 pm).. 

Alhamdulillah saya dah selesaikan..walaupun baki hanya ada RM153.08 je even jadi takde diskaun sebab ade kos insuran pulak dah tapi ok la.. selagi tak langsai, selagi tu rasa susah hati :). Siap terus dapat surat pelepasan pinjaman dah.. legaaa... Alhamdulillah...


Thursday, 12 September 2013

Please 'Like' us : Little Rayhan's :D

September 12, 2013 2 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

klik gambar di atas

Dengan rasa rendah hati, buat sahabat-sahabat yang mempunyai Facebook, mohon sahabat2 dapat 'Like' page baru kami Little Rayhan's (SA0257599-T).  Kedai yang masih baru/kecil ni diusahakan oleh suami saya dan saya bantu sikit2 yang mampu.

Selain di FB, Little Rayhan's boleh diakses melalui laman sesawang www.littlerayhans.com.my dan juga di  blogspot iaitu di littlerayhans.blogspot.com

Page ni masih baru memandangkan kami baru je nak berjinak-jinak dengan biz ni.. produk pun masih belum banyak tapi InsyaAllah akan ditambah dari masa ke masa.. buat masa ni hanya ada bodysuit, sleepsuit, jumper/romper, comfy pants, infant/baby socks.. Kami dalam perancangan untuk menambah Cloth Diaper, T-shirt (boy/girl).

Diharap berkat doa dan sokongan sahabat semua, Little Rayhan's boleh berkembang maju dan ada rangkaian sendiri pada suatu hari nanti InsyaAllah..

Sahabat-sahabat juga boleh mencadangkan apa-apa produk yang sesuai ditambah dalam kedai 'kecil' kami ini ok :)

Terima kasih pada semua yang telah 'Like'..
Moga Allah turut lapangkan rezeki kalian di dunia & akhirat :D