Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2016

5th Pregnancy dan Ramadhan Kareem :)

Assalamualaikum dan hello :)
Punyalah lama nak tulis apa-apa kat sini. Last January rupanya. Busy benau tahun ni kot hehe :) Salahkan media sosial yang melambak-lambak kat luar. Kurang perhatian pulak pada blog ni.
Banyak yang berlaku sepanjang 6 bulan tahun 2016 ni. 
Perubahan pada diri saya sendiri, sekarang tengah pregnant anak ke-5. Minggu ni kandungan dah 22minggu. EDD 24 Oktober 2016. Baby tengah aktif bergerak2 dalam rahim ni :).  Asalnya ingat plan nak stop masa anak 4 je tapi mana lah tau ada rezeki lagi pula. Selalu doa mohon dimurahkan rezeki, tup tup Allah bagi sorang lagi anak... Anak pun rezeki juga kan :D
InsyaAllah didoakan jadi anak yang soleh/solehah.. Jantina.. emm belum tau lagi ;).  Harap-harap gigirl so Zara boleh ada geng nak main. Ni asyik kena buli dengan Ammar aje.  Dah tu berjangkit jugak perangai 'kasar' Ammar tu. 

Alhamdulillah kali ni masa ujian MOGTT (minum air gula), result ok, normal. So tak perlu lagi buat test BSP (blood sugar profile) yang …