Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Seronok Main Air di Taman KLCC

Tempat ini memang memberi kesan lama kepada anak-anak saya Husna & Aliff.  Memang selalu sangat minta pergi ke sini lagi..
Kali pertama pergi 28 Januari 2012, kebetulan adik saya, Ayu ajak dinner malam sebelum tu di Bukit Ampang dan bermalam di bilik dia di The Zon.  Me and my sis jogging 2 round taman tu. My sis boleh aje teruskan but saya ler yang dah lemau. So join kanak-kanak riang ni kat playground. Pagi-pagi tu pekerja taman tengah busy mencuci kolam tu. Turun awal sebab tak sure pukul berapa bukak kolam tu untuk public.  Tengok kat dia punya signage, lerrr pukul 10 baru buka.. Tunggu lagii...




Wokkehhhh... lagi dua tiga minit nak pukul 10, dah siap-siap tukar baju Aliff & Husna.  Pukul 10 tepat terus menerpa masuk kolam... Tak sempat pak guard nak bagi kebenaran haha!! Seronok ya amat kanak-kanak riang ni.. 
Tengok aje lah gelagat diaorang ni... macam-macam gaya ada..







wah.. wah... Aliff siap ada peminat pulak tu.. nak main + mandi bersama...



Ayah dengan setia jadi lifeguard …