Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

Dugaan baru..

Hal mata..

Alhamdulillah.. keadaan mata semakin baik. Saya pun dah mula masuk kerja hari ni. Walaupun belum 100% sembuh tapi doktor kata ok untuk pergi kerja.. (dah tak dapat MC kene la kerja dok? =D). Kesan sampingannya, pandangan mata kiri saya kabur. Maybe kesan sampingan ubat mata tu. Even husband saya pun sama.. dan lebih teruk sebab die dua2 mata. At least saya sebelah aje yang teruk. So syukur dengan izin Allah, semua ahli keluarga dah baik dari sakit mata. Masih perlu continue guna ubat sampai 2 weeks.

Bulan puasa mengajar erti bersabar..

Dugaan baru..

1 Ramadhan, pukul 4 pagi husband sakit perut lagi (last week pun sama), gi klinik 24jam, inject painkiller. Gi SDMC pas zohor, problem dengan insuran tak selesai2 sampai dah masuk maghrib pun, so tak jadi masuk wad..(perabeh duit membayo aje bulan2..tapi haprakk).

Kol 9 mlm, tengok husband still kesakitan, ajak gi hospital. Tinggalkan anak2 kat rumah mak, saya drive ke Trauma & Kecemasan, PPUM. Register, check blood pressure,…